2011-03-13

s ö n d a g - i - f a b r i k en




En helg försvinner så fort.
Fortare än fortast när huset varit fullt av såväl våra egna tjejer som små underbara morgonpigga och utmanade viljestarka småkillar och deras sköna föräldrar! En helg full av samvaro som nu håller på att övergå i en stunds logistisk koncentration med träningar och kompisövernattningar hit och dit... Tjejerna har nämligen studiedag i morgon och själv försöker jag vara ett steg före för en gång skull och förbereder  min egna tjänstetripp till Stockholm på tisdag.



Köksprojektet har inte rusat framåt den senaste veckan och i helgen har ingen renoveringstid funnits heller. Men både skinn till handtagen och den vita klinkersen är beställda och leverans väntas kommande vecka. Formen till gjutningen av bänkskivorna är också färdiga och förhoppningsvis så gjuts första delen inom ett par dagar!

Det är en del av er som har hört av er både via mail och kommentarer och undrat om betongbänkskivorna, hur vi ska göra. Det finns inspiration och bra instruktioner att ladda ner här. Jag kommer att visa mer av vårt egna betong-diskbänks-projekt också så småningom!


T i n a