2012-09-09

söndag | bildI bland känns det som om helgen liksom inte är på riktigt, sa lillasyster. Den är ju bara slut hela tiden. Jag håller med. Det går så fort. Fast just denna söndag är lite extra rolig eftersom det är första söndagen vi samlas i Fabriken och delar med oss av våra söndagsbilder. Sista dagen på en vecka som burit med sig så mycket gott att jag blir alldeles röd om kinderna.
 
Naturligtvis var onsdagens möte med min nya bästa kompanjon Anna veckans höjdpunkt! Det var så fnissigt spännande att stiga av tåget och möta en helt ny människa som jag inte ens hade pratat med. Men det blev till och med bättre än jag hade hoppats på. Ja menar, hon hade verkligen kaninöron och bunnytoffs som hon lovat, och hon var  både smartare,  roligare och mer av allt på något sätt än jag vågat hoppas på!
 
Vi håller på att fixar och donar i sovrummet också. En före/under-tiden-bild får bli min söndagsbild. Men nu är det fotbollsmatcher på olika håll som drar i hela familjen...Termos och regnkläder på! T i n a


4 kommentarer:

 1. Jättekul att vara igång igen! :)

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Spännande, ska bli kul att få se vad det är ni har funderat ut. Sänggavel antar jag???

  SvaraRadera
 3. Åsså blev jag grön av avund, igen...

  Både på mötet och projektet!

  Ser mycket fram emot Fabriken med er i spetsen. JAag älskar hösten - det är verkligen tiden för förändring och nystarter!

  SvaraRadera
 4. Cool bild!

  Verkligen kul med fabriken. Jag är ej meddlem men vill bli och har tänk hänga på er tre torsdagar!

  Kram Johanna

  SvaraRadera


Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar!
kram | Tina