2012-09-13

tema | hall

 
 
 
Först ut i raden av temabloggningar i Fabriken denna höst är hallen. Jag och Anna tänkte att vi börjar från början på något sätt liksom när vi under några superroliga timmar förra veckan Fabriks-planerade.
 
Hallen är ju det första du ser när du öppnar dörren, både som besökare och hemkommande. Som jag skrev på Fabriken så är det här vi får första chansen att göra ett gott intryck.  Jag har verkligen tänkt på det lite extra nu ett tag. Vår hall är nämligen inget annat än ett slags dumpningställe just nu. Byggmaterial blandas med sopsortering och ouppackade fotbollsväskor. Alltså det är så rörigt att jag nästan inte bryr mig längre. Då fattar ni. K at a s t r o f...
 
Jag vill faktiskt inte visa det allra värsta men bjuder på en sanning ändå. Om jag inte gör ett gott intryck med min hall just nu så kan jag skryta med att jag i allafall i detta hörn på bilden gör bjuder er att få ett ärligt intryck.
 
Det sticker ut lite här och där, rörig och i ständig förändring. Dessutom finns det mycket mer som man inte ser. Sådan är ju jag.
 
 
 
t i n a
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Ja, hallen är ju ett ständigt huvudbry som är svårt att hålla ordning i. Ni såg ut att ha en fin ljus hall.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Ja Herre Gud, hur tänkte vi egentligen. Vilken uppförbacke till start. :)
  Men din hall ser definitivt inte så pjåskig ut. Tvärtom. Snygg, som det mesta du visar upp.

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Lovely! Hadde ikkje lagt merke til dei tinga, om du ikkje hadde skrevet om dei ;) Nydeleg bilde av jenta di under her! Elskar bloggen din!

  klem,
  e

  SvaraRadera
 4. Love your hall :-) looks really fantastic... love the black/white/wood... the industrial atmosphere! Have a wonderful evening tina :-)

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bild Tina och vad roligt det är att ni kickat igång Fabriken igen!

  Det kommer bli kanon mer er vid rodret även fast första temat, var lite kämpigt, men nu är det gjort! :)

  SvaraRadera
 6. Härligt, det ska vara lite stök. Har just reflekterat lite runt det på bloggen. Fiffigt med en bricka för småprylarna. Skapar en viss ordning av kaos - perfekt lösning. För kaoset finns ju alltid där på något sätt eftersom det är en del av oss.

  SvaraRadera
 7. det är dom bilderna som är bäst enligt mig. dom som visar verkligheten./Helena

  SvaraRadera


Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar!
kram | Tina